Therkildsen Biler

Skoda Rapid på vej til Forhandlerne

Enhver families yndlingsværktøj

Enhver families yndlingsværktøj

I en hver velassorteret værktøjskasse skal der være noget godt og solidt værktøj, som ligger godt i hånden. En avanceret skruemaskine, en hammer, måske en høvl eller en lækker vinkelsliber. Men det kan også være en Rapid. En ŠKODA Rapid skal ikke bruges til at sætte de manglende lister op med, eller til at gøre haveterrassen sommerklar, men den er det værktøj, du altid lige har manglet.

En ŠKODA Rapid er nemlig helt perfekt til at køre børn til fodbold, spejder og gymnastik, eller når den bedre halvdel vil have dig med ud på det ugentlige storindkøb. Den nye Rapid kan klare langt de fleste opgaver, lige fra turen i byggemarkedet til at agere taxa for ungerne, så der er masser af plads på passagersæderne og et af klassens største bagagerum til rådighed under den smarte bagklap.

Det sikre valg

Du kan stole på sikkerheden i Rapid selv under ekstreme forhold. Standardudstyret omfatter en bred vifte af sikkerhedsfunktioner, såsom antiudskridningssystemet ESC, ABS og seks airbags. Som standard har Rapid gardinairbags, der beskytter passagererne på forsæderne og bagsæderne fra potentielle hovedskader.

Endvidere er Rapid udstyret med sideairbags på forsæderne og har store frontairbags, som aktiveres i samarbejde med selestrammerne, så du bogstavelig talt bliver forankret på det rette sted i midten af forsædet. Det er sikkerhed i topklasse.