Therkildsen Biler

Nye biler - Therkildsen Biler

I vores salgslokaler på Erhvervsparken 6 kan du opleve alle de nyeste modeller fra Škoda. Uanset hvilket behov du har, kan vores veluddannede sælgere finde en model, der passer. Vores produktprogram spænder lige fra den populære bybil Citigo, der blev kåret som årets bil 2013, den rummelige Fabia, mellemklassebilerne Rapid og Octavia, til den kæmpestore Superb.

Prøvetur uden forpligtelser

For at få et rigtigt indryk af en Škoda, er det altid en god idé at se, mærke og ikke mindst at køre i en de modeller, der tiltaler dig. Derfor opfordrer vi dig til at bestille en prøvetur her eller på telefon 98 51 18 55. Under menupunktet "Modeller" i venstre side kan du se alle de forskellige modeller fra Škoda, finde oplysninger om finansiering samt bestille brochurer. Du kan også finde brochurer og priser på din nye Škoda hvis du klikker her.

Škoda All Inclusive

Køber du en Škoda med All Inclusive aftale, får du ikke blot klassens mest rummelige bil. Du får også en samlet løsning, hvor langt de fleste omkostningerne til finansiering, forsikring, serviceeftersyn, reparationer og dermed mange uforudsete omkostninger er omfattet af den månedlige ydelse.

Læs mere om Škoda All Inclusive, og se det med småt lige her.

Finansiering til konkurrencedygtige priser

Bil-Forum tilbyder konkurrencedygtig finansiering af din bil – enkelt og fleksibelt. Afhængig af dine behov kan vi tilbyde billån både med og uden udbetaling samt leasing. Derudover giver finansiering igennem os en række yderligere fordele. Læs mere om finansiering af din Škoda her.

Service og reparation uden overraskelser

Škoda tilbyder dig muligheden for at slippe for overraskelser med en service og reparationsaftale.Hvis du klikker her, kan du beregne, hvad det koster dig at slippe for både kendte og uforudsete reparationer på din bil.

 

 


Kontaktinformationer

Therkildsen Biler
Erhvervsparken 6
9500 Hobro

Tlf.: 98 51 18 55 eller Ring mig op
CVR: 24230341
E-mail: ththr@therkildsenbiler.dk

Åbningstider

I dag 09:00 - 17:00
Lørdag Lukket
Søndag 11:00 - 15:00
Mandag 09:00 - 17:00
Tirsdag 09:00 - 17:00
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 09:00 - 17:00