Therkildsen Biler

Bestil tid på værkstedet

Bestil tid på vores værksted til din bil.

Indtast registreringsnummer

Registreringsnummeret kan afklare bilens alder og sikrer vi kan rådgive om relevante værkstedsydelser.​ For at kunne forberede dit værkstedsbesøg har vi brug for at kende din bils nøjagtige type, og ud fra din bils registreringsnummer kan vi finde alle relevante data om din bil.

Kilometerstand

Vi bruger den aktuelle kilometerstand, til at afdække hvor lang tid en tekniker skal bruge på at gennemføre eftersynet, samt hvilke reservedele, der kan forventes brugt.

Muligheder

Aktiviter med * kan kun vælges alene.

Evt. kommentar til dit værkstedsbesøg

Yderligere mulighederDato og tidspunkt

Afhentning

Dine kontaktoplysninger

Indstillinger

Jeg giver hermed samtykke til at modtage nyheder og tilbud, herunder indkaldelse til service fra Skandinavisk Motor Co. A/S samt autoriserede Škoda-forhandlere (43), Škoda-servicepartnere (64), Clever A/S og Volkswagen Semler Finans Danmark A/S, (Škoda Finans) via post, e-mail, SMS, App, push beskeder, widgets, notifikationer, private beskeder og besvarelse af kommentarer på Facebook, Messenger, YouTube, LinkedIn, Snapchat, Twitter, og Instagram. Nyheder og tilbud vil vedrøre vores produktkategorier. Markedsføringen tilrettelægges, så den tager højde for præferencer og interesser bl.a. på baggrund af oplysninger indsamlet gennem cookies om din adfærd på Skandinavisk Motor Co. A/S’ hjemmesider.

Du giver samtidig samtykke til, at autoriserede Škoda-forhandlere (43), Škoda-servicepartnere (64) og Volkswagen Semler Finans Danmark A/S (Škoda Finans) kan ringe til dig med henblik på at indgå en aftale om service og reparation af min bil, forsikringsprodukter, leasing og finansiering ved køb af ny bil, køb af en ny eller brugt bil samt køb af ladeløsning til plug-in hybrid og elbiler. 

Du giver også samtykke til, at dine personoplysninger må deles mellem og behandles af ovennævnte selskaber til markedsføringsformål. Personoplysningerne behandles i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen og vores privatlivspolitikker, som du kan læse mere om her. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede os ophøre behandling dine personoplysninger til markedsføringsformål. 

Evt. bemærkninger

Kontakt

Din bil

Mærke/model

 

Indregistreringsnummer

Kilometerstand

Evt. kommentar til værkstedsbesøg (valgfri)

Dato og tidspunkt

Muligheder

Andre kunder købte også

Andet


Inkl.moms